دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بوداپست: آمریکا جنگ اوکراین را طولانی می‌کند

نخست‌وزیر مجارستان روز جمعه گفت که به دلیل منافعی که جنگ اوکراین برای صنایع نظامی آمریکا دارد، واشنگتن هم در حال طولانی کردن این درگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۳۹۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان امروز (جمعه) آمریکا را دلیل طولانی شدن جنگ اوکراین و عدم دستیابی به توافق صلح توصیف کرد.


اوربان با بیان اینکه صنایع نظامی آمریکا در بحبوحه جنگ اوکراین سفارشات عظیمی دریافت می‌کند، گفت که واشنگتن به همین دلیل با تخصیص بسته‌های کمکی جدید به کی‌یف، پایان جنگ را به تعویق می‌اندازد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در یک مصاحبه رادیویی تاکید کرد که اکثریت مردم جهان، از جمله در اروپا، به صلح علاقمند هستند.

 

اوربان در ادامه، اظهارات «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را اندکی قبل از تصویب بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری توسط کنگره برای کی‌یف را یادآور شد که صراحتاً گفته بود «اقتصاد آمریکا از ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین شکوفا می‌شود».


طبق این گزارش، نخست‌وزیر مجارستان در این‌باره توضیح داد: «همیشه سازمان‌های غیردولتی، افراد سوروس و سفته‌بازان مالی هستند که سعی می‌کنند چیزی از جنگ عایدشان بشود. آنها در اقلیت هستند، اما قدرت را در دست دارند».


به نوشته اسپوتنیک، وی تصریح کرد که در پس بُردار سیاسی به سمت طولانی شدن جنگ، «نیروهای بسیار جدی از تجارت، سیاست و اقتصاد» قرار دارند اما اکثریت مردم طرفدار صلح هستند.


اوربان همچنین افزود: «این امر، این واقعیت را توضیح می‌دهد که اخیراً در اروپا تعداد کسانی که احساس خطر می‌کنند و خواهان جنگ نیستند رو به افزایش است، در حالی که سران اروپایی هر روز گام‌های جدیدی به سمت جنگ برمی‌دارند»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار