عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بوداپست: آمریکا جنگ اوکراین را طولانی می‌کند

نخست‌وزیر مجارستان روز جمعه گفت که به دلیل منافعی که جنگ اوکراین برای صنایع نظامی آمریکا دارد، واشنگتن هم در حال طولانی کردن این درگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۳۹۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان امروز (جمعه) آمریکا را دلیل طولانی شدن جنگ اوکراین و عدم دستیابی به توافق صلح توصیف کرد.


اوربان با بیان اینکه صنایع نظامی آمریکا در بحبوحه جنگ اوکراین سفارشات عظیمی دریافت می‌کند، گفت که واشنگتن به همین دلیل با تخصیص بسته‌های کمکی جدید به کی‌یف، پایان جنگ را به تعویق می‌اندازد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در یک مصاحبه رادیویی تاکید کرد که اکثریت مردم جهان، از جمله در اروپا، به صلح علاقمند هستند.

 

اوربان در ادامه، اظهارات «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را اندکی قبل از تصویب بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری توسط کنگره برای کی‌یف را یادآور شد که صراحتاً گفته بود «اقتصاد آمریکا از ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین شکوفا می‌شود».


طبق این گزارش، نخست‌وزیر مجارستان در این‌باره توضیح داد: «همیشه سازمان‌های غیردولتی، افراد سوروس و سفته‌بازان مالی هستند که سعی می‌کنند چیزی از جنگ عایدشان بشود. آنها در اقلیت هستند، اما قدرت را در دست دارند».


به نوشته اسپوتنیک، وی تصریح کرد که در پس بُردار سیاسی به سمت طولانی شدن جنگ، «نیروهای بسیار جدی از تجارت، سیاست و اقتصاد» قرار دارند اما اکثریت مردم طرفدار صلح هستند.


اوربان همچنین افزود: «این امر، این واقعیت را توضیح می‌دهد که اخیراً در اروپا تعداد کسانی که احساس خطر می‌کنند و خواهان جنگ نیستند رو به افزایش است، در حالی که سران اروپایی هر روز گام‌های جدیدی به سمت جنگ برمی‌دارند»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده